Fietsvriendelijk bedrijf Royal Talens

Omschrijving: Royal Talens wilde het gebruik van de fiets bij werknemers blijven stimuleren, ook met de nieuwe werkkostenregeling. Daarom behouden zij hun fietsplan en vergoeden zij werknemers die een nieuwe fiets aanschaffen binnen de vrije ruimte van 1,2% zelf. Daarnaast heeft het bedrijf een nieuwe fietsenstalling en e-bike oplaadpunten aan laten leggen om werknemers aan te zetten hun fiets te pakken.

Aanleiding: In de nieuwe werkkostenregeling deelt de fiets de vrije ruimte van 1,2% van de loonsom met andere extra’s zoals etentjes, kerstpakketten en personeelsfeesten. Zo blijft er minder ruimte over om de aanschaf van een fiets te vergoeden. Toch vond Royal Talens het belangrijk het gebruik van de fiets te blijven stimuleren door het fietsplan te behouden.

Resultaat: Royal Talens is met recht een fietsvriendelijk bedrijf te noemen. Dankzij de nieuwe regeling hebben medewerkers nog steeds fiscaal voordeel. Daarnaast worden ze door de nieuwe fietsenstalling en oplaadpunten ook gestimuleerd om de auto te verruilen voor de fiets. Meer opties om het fietsplan onder de nieuwe werkkostenregeling te behouden, vindt u hier

Meer best practices zijn hier te vinden.

Contact

Voor al uw vragen over slim reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

 

Voor al uw vragen over Slim & Snel kunt u contact opnemen met de helpdesk:

076 - 513 66 74 / slimensnel@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Fiets en verdien tot €1,50 per dag!

Header Nieuw

Fiets naar het werk en spaar voor
mooie kortingen!

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim Reizen Stedendriehoek

Slim Reizen Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden