Nieuws

 • Emovia Elektric

  Een spetterende Electric Experience (23-01-2018)
  Op de Electric Experience dag van emovia op zaterdag 20 januari werd het 100% elektrisch rijden volop ervaren! Met een uitgebreid aanbod aan elektrische auto’s en scooters was er voor elk wat wils. Wie niet al enthousiast was over 100% elektrisch rijden, kwam zeker geïnspireerd terug van deze dag.

 • Waterstof Autooo Klein

  Waterstof evenementen in 2018 (17-01-2018)
  In 2018 staan meerdere evenementen rondom elektrisch rijden en waterstof op de planning. De voorinschrijving voor de events is nu geopend.

 • Slimensnel

  Slim & Snel aanmeldingsperiode afgelopen: blijf fietsen! (10-01-2018)
  Je kunt vanaf 1 januari niet meer fietsen voor geld, omdat de actie is afgelopen. Maar niet getreurd: de beloning in punten (die je kunt inwisselen in de webshop) gaat tot 1 juli 2018 door. Je kunt dus lekker blijven doorfietsen!

 • Coach Klein

  Laat u adviseren door de Cleantech Coach (10-01-2018)
  Vanaf 1 februari biedt Slim Reizen Stedendriehoek de Cleantech Coach aan. Deze coach helpt uw organisatie om schoner, duurzamer, vitaler, energieker en efficiënter te werken.

 • Ambassadeursaanpak

  Ambassadeursprogramma duurzame mobiliteit (2-01-2018)
  Duurzame mobiliteit van de grond krijgen, is voor veel bedrijven nog een hele klus. Een ambassadeursaanpak, waar gebruik wordt gemaakt van eigen ambassadeurs binnen de organisatie, kan daarbij helpen.

 • F Vd Vooren

  Sallcon en Fietskoerier Deventer bundelen krachten voor F. v.d. Vooren b.v. (20-12-2017)
  De medische groothandel F. v.d. Vooren gebruikt voortaan Fietskoerier Deventer voor zijn leveringen binnen Deventer. Een volledig CO2-neutrale én sociale keuze. Sallcon komt de pakketten één keer per dag halen en brengen, en distribueert de pakketten tussen Sallcon en Fietskoerier Deventer.

 • Huuskes Klein

  Samen zorgen voor optimale maaltijdlogistiek (en minder CO2!) (19-12-2017)
  Patiënten goede voeding serveren. Dat is het gemeenschappelijke streven van de zorginstellingen Gelre Zutphen, GGNet, Sensire, Sutfene, Zorggroep Sint Maarten en maaltijdleverancier Huuskes. Samen bespraken zij hoe ze de aanlevering van deze voeding kunnen optimaliseren. Een succesvolle bijeenkomst!

 • Fietswinterbanden Klein

  Fietswinterbanden: testpanel gevonden (19-12-2017)
  Om veilig en comfortabel te fietsen schaffen steeds meer mensen fietswinterbanden aan. Deze banden zijn ontwikkeld met dezelfde technologie als autowinterbanden en bieden zo meer grip op het wegdek, zelfs als er sneeuw ligt! Lees meer over fietswinterbanden.

 • Beter Benutten Zwolle Kampen Klein

  Probeeractie elektrische vrachtfiets voor ondernemers in de binnenstad  (5-12-2017)
  Ondernemers, opgelet! Vervoert u (bijna) dagelijks pakketjes of andere zaken met een (vracht)auto of busje door de stad? Doe mee aan de vrachtfietsactie van de Beter Benutten regio’s Zwolle–Kampen, Twente en Cleantech Regio! Probeer een week lang gratis een elektrische vrachtfiets uit.

 • Pendelfiets

  Fietspendeldienst tussen Deventer en Zutphen (28-11-2017)
  Tussen Deventer en Zutphen rijdt elke dag een fietskoerier met een vrachtfiets. “Wij zijn, zeker in de spits, net zo snel of zelfs sneller dan de bestelbusjes waarmee deze bezorgingen anders worden gedaan”, zegt Joost Arends, oprichter van Fietskoerier Deventer.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / … 15  Volgende

Contact

Voor al uw vragen over slim en schoon reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim en Schoon Reizen

Slim en Schoon Reizen is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden