Nieuws

 • Fietsrouteapdepe Fotootje

  Treinbaanpad biedt beste kansen voor veilige en vlotte fietsroute Apeldoorn-Epe  (17-11-2017)
  Het treinbaanpad, over het voormalige spoor Zwolle-Apeldoorn, biedt de beste kansen voor een veiligere fietsverbinding tussen Apeldoorn, Vaassen en Epe. Dat vindt de Cleantech Regio na aanvullende onderzoeken. De colleges van Epe en Apeldoorn nemen het advies over de route ter kennisgeving aan. Zij willen eerst de financiering van de route verder uitgewerkt zien.

 • Fietsroute Oplevering

  Apeldoorns deel fietsroute Apeldoorn-Deventer is geopend (16-11-2017)
  Het Apeldoornse deel van de fietsroute Apeldoorn-Deventer is officieel geopend op 15 november. Met veel enthousiasme werd het unieke, nieuwe asfalt uitgeprobeerd.

 • Fietspad Apddev

  Uitvoerder KWS past een innovatief asfaltmengsel toe op de fietsroute tussen Apeldoorn en Deventer (13-11-2017)
  De fietsroute tussen Apeldoorn en Deventer wordt op allerlei manieren verbeterd. Zo voorziet uitvoerder KWS het fietspad van een innovatief asfaltmengsel: KonwéCity Rood. Het resultaat: sneller en zuiniger fietsen, en een duurzame weg. Toepassing van dit innovatieve asfaltmengsel past binnen de ambities van de Cleantech Regio die in 2030 energieneutraal wil zijn. Een schone, prettige leefomgeving, schoon vervoer en goede bereikbaarheid horen daarbij.

 • Gecropte Foto Fietsroute

  Apeldoorns deel fietsroute Apeldoorn-Deventer af! (13-11-2017)
  Het Apeldoornse deel van de fietsroute Apeldoorn-Deventer is vrijwel klaar. Op 15 november as. om 15.30 uur vindt de oplevering plaats op de kruising van de Zonnewende en de Ontvangst. Dit moment is voor iedereen die zich betrokken voelt bij de fietsroute: bewoners, bestuurders en uitvoerders van de werkzaamheden. Met de oplevering komt er in Apeldoorn weer meer ruimte voor de fiets.

 • Klein Fietstrace

  Cleantech Regio maakt werk van veilige fietspaden (10-11-2017)
  Er wordt steeds meer gefietst in Nederland. Sinds 2005 neemt het fietsgebruik toe, in veel grote steden zelfs met bijna 11 procent. Een goede ontwikkeling, want fietsen maakt gezonder en gelukkiger én is beter voor het milieu. De populariteit van de fiets heeft echter ook een keerzijde. De fietspaden worden steeds drukker en daarmee ook onveiliger. De Cleantech Regio neemt maatregelen.

 • App Inzutphen

  App InZutphen wijst de weg in en naar Zutphen  (6-11-2017)
  Wat is er allemaal te beleven is Zutphen en hoe bereik je de stad makkelijk? De antwoorden krijg je met de gratis app InZutphen. Een mooi voorbeeld van slim omgaan met reisinformatie, vindt Slim Reizen Stedendriehoek.

 • Govoort Klein

  Cleantech Regio zet in op Slimme Mobiliteit (1-11-2017)
  De provincies Gelderland en Overijssel presenteren samen met 23 regionale partners gisteren op 31 oktober de actie-agenda GO VOORT. Gedeputeerden Conny Bieze (Gelderland) en Bert Boerman (Overijssel) beschrijven hierin samen met gemeenten, regio’s, Rijkswaterstaat en kennisinstellingen hoe ze als gezamenlijke organisaties de ontwikkeling van slimme mobiliteit willen inzetten om Oost-Nederland nog aantrekkelijker te maken.

 • Smart Mobility

  Kom naar de Open Colleges Smart Mobility! (31-10-2017)
  Op vrijdagmiddag 3 november 2017 start in Zwolle een serie kennis- en inspiratiebijeenkomsten over toepassingen van slimme mobiliteit in Overijssel.

 • Zoef Klein

  Zorg overlaten aan verzorgers, fietsen overlaten aan Fietskoeriers  (27-10-2017)
  In de zorg wordt tijd steeds kostbaarder. Waarom zouden verzorgenden deze tijd steken in medicijnen ophalen of boodschappen doen wanneer dit uit handen kan worden gegeven aan een fietskoerier? Zo wordt de werkdruk in de zorg verlicht en kunnen de verzorgenden doen waarvoor ze ingezet zijn: cliënten helpen in huis.

 • Fietsje

  Werkzaamheden voor verbetering fietsroute Apeldoorn-Deventer (27-10-2017)
  KWS Infra start 1 november met werkzaamheden bij de Burgemeester van der Feltzweg. Om de fietsroute Apeldoorn-Deventer te verbeteren, wordt de aansluiting van de fietsroute op de Burgemeester van der Feltzweg en de N344 gerealiseerd door het aanbrengen van hellingbanen.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / … 14  Volgende

Contact

Voor al uw vragen over slim reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

 

Voor al uw vragen over Slim & Snel kunt u contact opnemen met de helpdesk:

076 - 513 66 74 / slimensnel@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Fiets en verdien tot €1,50 per dag!

Header Nieuw

Fiets naar het werk en spaar voor
mooie kortingen!

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim Reizen Stedendriehoek

Slim Reizen Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden