26 mei Nationale Fiets naar je Werk Dag

12-05-16

Op 26 mei 2016 fietst heel Nederland weer naar het werk tijdens de Nationale Fiets naar je Werk Dag. Jij fietst toch ook mee? Je maakt dan ook nog eens kans op een stoere Gazelle-fiets!

26 mei fietsend naar het werk: een mooie manier om eens te ervaren hoe het is om fit op het werk aan te komen. Want fietsen is gezond, je staat niet in de file en je bespaart op je reiskosten.

Medewerkers: Fiets je ook mee?! Meld je dan aan via www.fietsnaarjewerkdag.nl en ding mee naar mooie prijzen, bijvoorbeeld een Gazelle-fiets.

Werkgevers: de dag is een mooie aanleiding om het fietsen onder de aandacht te brengen van uw medewerkers. Vraag het gratis promotiepakket aan via de website. Of kijk voor meer info op www.fietsnaarjewerkdag.nl. Of volg het voorbeeld van Sallcon en doop de dag om in een fietsmaand. Jeroen Kroese, algemeen directeur van Sallcon: “We hebben de medewerkers gevraagd wie het leuk vindt thuis opgehaald te worden om samen met mij naar het werk te fietsen. Inmiddels heb ik dat al met enkele collega’s gedaan! Onderweg houd ik een klein interview met de collega, dat we in onze nieuwsbrief en op onze website plaatsen. Zo willen we iedereen in de organisatie stimuleren te gaan fietsen. Extra voordeel van het samen fietsen is dat het een mooie gelegenheid is om bij te praten en de collega beter te kennen!”

Slim Reizen Stedendriehoek inspireert werkgevers graag met goede, slimme mobiliteitsinitiatieven van collega-werkgevers. Nog meer voorbeelden vind je onder de Best Practices op onze website.

Contact

Voor al uw vragen over slim reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim Reizen Stedendriehoek

Slim Reizen Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden