4 tips zodat je niet in file hoeft te staan

03-10-17

Regen, wind, files, ongelukken … Het is bijna herfst en dan dus meer kans op file. Een mooi moment voor jou en je collega’s om een ander vervoermiddel dan de auto te overwegen. Vier tips om niet in die vervelende file te hoeven staan:

1. Met de high speed bike fiets je de files voorbij. Deze snelle fiets eens uitproberen? Informeer naar de slimme deal! Je hoort dan meteen welke andere kansen er zijn om het mobiliteitsbeleid van je organisatie te verduurzamen.

2. Plan je reis van tevoren. Met deze handige apps kom je op tijd en op een efficiënte manier op je plaats van bestemming.

3. Werk je in Apeldoorn Zuid? Ga met het ov en neem voor de laatste kilometers de snelle, directe Lijn 14 Apeldoorn Zuid Businessline. In de spits rijdt deze bus 8 keer per uur!

4. Kun je echt niet zonder de auto, werk dan wat vaker thuis. Of start de dag met een uur thuiswerken, om daarna filevrij naar je werk te rijden.

 Heb je zelf een goed idee voor een betere bereikbaarheid van onze regio? We horen het graag van je! Of wil je zelfs een project starten dat het fileleed terugdringt? Vraag dan om een financiële bijdrage van Slim Reizen Stedendriehoek.

 3 File A1 Foto

Contact

Voor al uw vragen over slim en schoon reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim en Schoon Reizen

Slim en Schoon Reizen is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden