SLIM & SNEL, op de fiets naar het werk (aanmeldingsperiode gesloten)

10-10-16

Slim & Snel

‘Slim & Snel’-fietsers laten de auto staan en pakken de fiets naar hun werk. Zo beginnen ze de dag met een frisse start en fit gevoel. Ook  verbeteren ze het milieu en fietsen vlot de files voorbij. Fietsen wordt nu nog leuker met de Slim & Snel app. Alle Slim & Snel-fietsers sparen voor kortingen. Overstappers van auto naar fiets, sparen ook voor geld. Dat is de insteek van de nieuwe fietsstimuleringscampagne in de regio Stedendriehoek die in september is gestart.

Forenzen die de overstap maken van auto naar fiets sparen voor geld. Naast de overstappers worden ook de al fietsende forenzen beloond, alle Slim en Snel fietsers kunnen punten sparen om kortingen te krijgen bij lokale en regionale bedrijven, kies bijvoorbeeld voor een gratis wasbeurt bij Blinq Carwash. Zo fiets je lachend je auto schoon! 

Alle deelnemers krijgen een eigen coaching-App voor dat extra duwtje in de rug. Deze slimme app registreert de ritten, minuten en kilometers en stimuleert om door te gaan. Neem je voortaan de fiets in plaats van de auto? De overstappers kunnen met de app een aardig bedrag bij elkaar sparen, tot €1,50 per dag. De gespaarde punten kunnen worden ingewisseld in de speciale webshop voor kortingen of een kans in de loterij.

Slim & Snel 2

De spelregels
Iedereen met een fiets of e-bike in de regio Stedendriehoek kan meedoen. Voor echte overstappers van auto naar fiets is er een financiële beloning. Dat zijn deelnemers die voortaan vaker voor hun woon-werkritten de fiets nemen en de auto laten staan. Om hiervoor in aanmerking te komen is een werkgeversverklaring nodig. De voorwaarden zijn te vinden op www.slimensnel.nl

Hebt u vragen? Stuur je vraag in door het vragenformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar 076 – 513 66 74.

Bredere aanpak bereikbaarheid
Het project Slim en Snel is onderdeel van Slim Reizen Stedendriehoek, één van de programma’s van Cleantech Regio Stedendriehoek in het kader van het nationale programma Beter Benutten. Daarin werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid over weg, water en spoor te verbeteren in de drukste regio’s.

Voorlichting voor werkgevers
Op de werkgeversbijeenkomst van 22 september as. van Slim Reizen Stedendriehoek wordt de nieuwe Slim en Snel campagne uitgebreid toegelicht. De bijeenkomst is dit keer bij Tauw bv, Handelskade 37 in Deventer, vanaf 15.00 u. Schrijf je hier in. De eerste werkgevers hebben zich al aangemeld.

Marcel van Walraven, facilitair manager Gelre Ziekenhuizen: “Wij zijn blij met de nieuwe fietsstimuleringscampagne. Het past goed bij ons vitaliteitsprogramma,  onze medewerkers krijgen zo een extra duw in de rug om gezond en fit naar het werk te reizen.”

Bert Pepping, HRM-manager Schoneveld Breeding: “Ook Schoneveld Breeding is erg enthousiast over de nieuwe Slim en Snelcampagne. Met het oog op onze aanstaande verhuizing naar de rand van Voorst is deze actie ook voor onze medewerkers weer een goed moment om de overstap te maken van auto naar fiets”.

Meer informatie?
Neem contact op met de helpdesk via:

 

Contact

Voor al uw vragen over slim en schoon reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim en Schoon Reizen

Slim en Schoon Reizen is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden