Kom naar het Cleantech Tomorrow Congres op 4 april!

13-03-17

Papierdorp Eerbeek maakt zich op voor de komst van de ruim 800 deelnemers aan het Cleantech Tomorrow Congres op 4 april. Inmiddels heeft een groot aantal ondernemers, bestuurders en medewerkers van overheid en onderwijs, inwoners, studenten en vakgenoten zich al aangemeld. Je kunt je nog steeds aanmelden via deze link of lees hier meer over het programma.

Cleantech tomorrow congres 2

Kies je themasessie

Sprekers nemen je tijdens de sessies mee in duurzame innovaties, slimme (productie)processen, geslaagde aanpakken, complexe vraagstukken. Er is ruimte om expertises te delen, nieuwe coalities te sluiten, elkaar te inspireren en om tot concrete vervolgacties te komen.

Het sessieprogramma bestaat uit een bezoek aan een bedrijf en je volgt een inspiratiesessie rondom het door jouw gekozen thema. Lees meer over de onderwerpen per thema en maak hieronder een keuze.

Op het podium: Nuon Solar Team

Een flinke dosis technische kennis, creativiteit, focus, doorzettingsvermogen en teambuilding. Dat is de kracht van het Nuon Solar Team, bestaande uit 16 studenten van de TU Delft. De één studeert Lucht- en Ruimtevaarttechniek, anderen studeren Electrotechniek, Industrieel Ontwerpen en Technische Bestuurskunde. Ze hebben één doel voor ogen: in oktober 2017 de World Solar Challenge in Australië winnen. Vorig jaar won het team de race  in Zuid-Afrika en verbraken zelfs, met een totaal van 4717 kilometer op de teller, het wereldrecord aantal kilometers gereden in een zonnerace. 

Op het podium van Cleantech Tomorrow nemen twee teamleden ons mee in hun reis op weg naar de top en hun toekomstdromen. Lees ook welke andere sprekers op het podium staan. Blijf verder op de hoogte van het Cleantech Tomorrow congres via de website, onze social media (twitter,facebookLinkedIn) of de nieuwsbrief.

 Cleantech tomorrow logo

 logos cleantech tomorrow congres

 

Contact

Voor al uw vragen over slim reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim Reizen Stedendriehoek

Slim Reizen Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden