Denk mee over verbeteringen fietsroute Apeldoorn-Deventer

20-01-16

Tot 31 januari kun je meedenken over de verbetermaatregelen voor een snellere fietsroute tussen Apeldoorn, Teuge, Twello en Deventer. Door deze verbeteringen kunnen fietsers vanaf eind 2017 sneller, comfortabeler en veiliger fietsen tussen Apeldoorn en Deventer.

Afgelopen 19 en 20 januari vonden er in Voorst en Apeldoorn inloopavonden plaats waar bezoekers konden reageren op de verbetermaatregelen in het voorlopig schetsontwerp. Ruim 100 mensen bezochten de avonden en gaven waardevolle reacties. Kon je niet bij deze avonden aanwezig zijn en wil je toch een reactie indienen? Dit kan tot uiterlijk 31 januari 2016. Klik hier voor het reactieformulier. De werkgroep Fiets bundelt alle ingediende reacties en er wordt gekeken op welke punten de plannen worden aangepast. De reacties zijn straks terug te lezen in een Verslag van inspraak.

inloopavonden

 

Contact

Voor al uw vragen over slim reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim Reizen Stedendriehoek

Slim Reizen Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden