Doe mee aan de Beter Benutten fotochallenge

23-02-15

Slim Reizen Stedendriehoek neemt deel aan het landelijke programma Beter Benutten. Met een fotowedstrijd wil het programma de resultaten van het eerste deel van Beter Benutten laten zien. Daarom roepen we u op een foto van uw mobiliteitsproject te uploaden. Beter Benutten kiest iedere maand een winnaar uit.

Succesverhalen

Schepen kunnen sneller doorvaren dankzij intelligente transportsystemen, jaarlijks mijden ruim drie miljoen automobilisten de spits en werkgevers stimuleren duurzaam vervoer. Dit soort resultaten kon alleen worden bereikt door innovatieve samenwerking tussen werkgevers en werknemers, met onderwijsinstellingen en tussen overheid en marktpartijen. De maatregelen van Beter Benutten zijn in iedere regio vertaald in concrete mobiliteitsprojecten, met succes. Daardoor komt ú nu misschien vaker op de fiets naar kantoor of staat u minder vaak in de file.

Bereikt in Mobiliteit

Op 25 juni 2015 is de resultatendag van Beter Benutten, waarop ook de regionale Beter Benuttenprojecten een belangrijk podium zullen krijgen. Ook tot die tijd brengt het programma al successen in beeld, onder het motto ‘Bereikt in Mobiliteit’.  U kunt een foto maken bij uw Beter Benuttenproject met de speciale Bereikt-in-Mobiliteit-vlag van Beter Benutten (in klein en groot formaat verkrijgbaar bij uw regionale communicatieadviseur Beter Benutten). De foto kunt u uploaden op de website. Iedere maand kiest Beter Benutten een winnend project uit dat extra aandacht krijgt via de website, nieuwsbrief en social media van het programma. Bovendien wordt de geslaagde foto beloond met een speciale Bereikt-in-Mobiliteit-taart voor alle betrokkenen bij het project.

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke Beter Benutten programma. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.

www.beterbenutten.nl/fotochallenge