Doe mee aan de grootste mobiliteitswedstrijd van Nederland!

04-10-16

Meer aandacht voor duurzame mobiliteit creëren binnen uw bedrijf? Doe mee aan de mobiliteitswedstrijd Low Car Diet en reis met zo veel mogelijk collega's een maand lang zo duurzaam mogelijk! Van 10 oktober t/m 9 november 2016.

Low Car Diet wordt georganiseerd door Stichting Urgenda. De mobiliteitswedstrijd laat werknemers en topbestuurders van 10 oktober t/m 9 november 2016 verschillende duurzame reisopties en flexibel werken ontdekken. Als organisatie kunt u zich nu aanmelden door dit formulier in te vullen. Zodra Urgenda uw aanmelding binnen heeft, neemt de stichting contact met u op en bespreekt uw specifieke wensen. Wilt u het Low Car Diet gebruiken als implementatie van uw nieuwe mobiliteitsbeleid? Wilt u het Low Car Diet gebruiken als campagne om werknemers meer te laten bewegen? Alles is mogelijk, en Stichting Urgenda kan u voorzien van de juiste communicatie hiervoor.

Duurzaam vervoer
Ieder bedrijf bepaalt zijn eigen duurzame vervoersmethoden voor tijdens de wedstrijd. Neem het openbaar vervoer, de elektrische auto of fiets, of werk meer thuis. Alle deelnemers worden standaard voorzien van een NS Business Card indien uw medewerkers hier nog geen gebruik van maken. Deze kaart wordt gratis verstuurd waarna medewerkers direct kunnen reizen voor het normale reistarrief.
Urgenda brengt u daarnaast in contact met leveranciers die u kunnen helpen met alternatieven vervoersmiddelen. Het is meestal niet mogelijk om voor iedere medewerker een hele maand een elektrische auto beschikbaar te stellen. In de praktijk gaat het meestal om een poule met een aantal deelauto's/-fietsen.

Meer weten? Kijk op www.lowcardiet.nl.

Contact

Voor al uw vragen over slim reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim Reizen Stedendriehoek

Slim Reizen Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden