Drie inloopavonden over verbreding A1 Apeldoorn-Azelo

14-01-16

Rijkswaterstaat houdt deze maand drie inloopbijeenkomsten over de verbreding van de A1 tussen Apeldoorn en knooppunt Azelo. Namelijk op12, 14 en 19 januari.

De verbreding van de snelweg wordt in twee fasen gerealiseerd. De eerste fase is gepland tussen 2017 en 2020. De tweede fase wordt uitgevoerd tussen 2014 en 2028. De verbreding is nodig omdat de A1 veel last heeft van files, wat een rem op de doorstroming en de economische ontwikkeling zet.

Informatie
De inloopavond in Deventer gaat met name over de verbreding van het traject Deventer-Lochem, inclusief de IJsselbrug bij Deventer. Ingenieursbureau Royal Haskning DHV en Rijkswaterstaat geven er informatie maar staan ook open voor idee"n, oplossingen en verbetervoorstellen met betrekking tot het in 2017 te nemen besluit voor de verbreding. Ook wordt er informatie gegeven over de planning en de inspraakprocedure.

Persoonlijke situatie
Particulieren en ondernemers kunnen tijdens de bijeenkomsten ook hun persoonlijke situatie bespreken als de verbreding consequenties heeft voor hun woning, bedrijf of gronden.

De inloopavond in Deventer wordt dinsdag gehouden van 18 tot 21 uur. Op 19 januari is er nog zo'n bijeenkomst in Klarenbeek en op 14 januari in Enter, voor het oostelijke deel van het plangebied.

Meer informatie over het project is HIER te vinden.

Bron: de Stentor

 

Verbreding A1

Contact

Voor al uw vragen over slim reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim Reizen Stedendriehoek

Slim Reizen Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden