Duurzaam leasen en succesvolle fietspromotie

02-03-16

Een beter bereikbaar bedrijf, fittere medewerkers én minder kosten? Maak van deze ambitie werkelijkheid! Hoe, dat hoor je tijdens de werkgeversbijeenkomst op 10 maart.

Onderwerp: Duurzaam leasen en succesvolle fietspromotie 
Tijd: 15.00 – 17.30 uur, daarna gelegenheid voor een borrel
Locatie: Belastingdienst Apeldoorn

Tijdens deze middag komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
• Succesvol, modern mobiliteitsbeleid: Etienne Schiffelers van deparkmanager.nl neemt ons mee in de successen van vernieuwde mobiliteitsconcepten op bedrijventerreinen. Je krijgt concrete voorbeelden uit de praktijk hoe werkgevers tijd en geld besparen en duurzaamheid vergroten door gezamenlijk aan oplossingen te werken.

• Leasen anno 2016: duurzamer, groener, flexibeler. Krijg inzicht in de allernieuwste leaseconcepten. Zo vertelt Peter Storm van Friesland Lease over slimme lease-oplossingen voor e-bikes.

• Keuze uit twee parallelworkshops: 
Carsharing/ketenmobiliteit - Denk actief mee en leer hoe deelauto’s deel uit kunnen maken van ketenreizen. Wat zijn de eerste ervaringen?
Fietsstimulatie -  Denk actief mee en leer hoe wij meer medewerkers uit de auto op de fiets krijgen. Welke oplossingen zijn er? Hoe pak je zo’n traject aan binnen je organisatie?

Veel werkgevers in de regio laten voor de hand liggende kansen op het gebied van mobiliteit onbenut. De werkgeversbijeenkomst is de inspirerende, doelgerichte stap om daar verandering in te brengen! Geïnteresseerd? Meld je aan!

Je kunt je voor aanvang van de bijeenkomst melden bij de receptie van Belastingdienst Apeldoorn. Denk aan een geldig legitimatiebewijs. Adres: John F. Kennedylaan 8, 7314 PS Apeldoorn.

Tot donderdag 10 maart! 

Contact

Voor al uw vragen over slim reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim Reizen Stedendriehoek

Slim Reizen Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden