Een spetterende Electric Experience

23-01-18

Op de Electric Experience dag van emovia op zaterdag 20 januari werd het 100% elektrisch rijden volop ervaren! Met een uitgebreid aanbod aan elektrische auto’s en scooters was er voor elk wat wils. Wie niet al enthousiast was over 100% elektrisch rijden, kwam zeker geïnspireerd terug van deze dag.

Alle 100% elektrische auto’s die in Nederland beschikbaar zijn, stonden in het hippe Zutphense Noorderhavenkwartier klaar om getest te worden. Voor wie zich liever op twee wielen verplaatst, was er een ruim aanbod aan elektrische scooters. Geruisloos en milieuvriendelijk!

Emovia20jan

De burgemeester van Zutphen, Annemieke Vermeulen, was samen met wethouder Coby Pennings aanwezig om de Electric Experience te openen. Zij namen de eerste proefrit van de dag voor hun rekening.

Non-profitorganisatie emovia zet elektrisch rijden op de kaart en profileert zichzelf als hét startpunt voor iedereen die interesse heeft in 100% elektrisch rijden. De geslaagde Electric Experience is hopelijk het startpunt geweest voor veel toekomstige elektrische rijders!

Emovia20jan2

  • Electric Experience dag Factsheet

Emovia Factsheet 20 Jan

Contact

Voor al uw vragen over slim en schoon reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim en Schoon Reizen

Slim en Schoon Reizen is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden