Fietsen voor vitaliteit bij GGD NOG

29-09-17

Om vitaliteit op de werkvloer te stimuleren, heeft de GGD Noord- en Oost-Gelderland een fietstocht georganiseerd voor werknemers. 20 e-bikes van fietsenwinkel Fietsen van Stenis stonden donderdag 7 september tijdens de lunch klaar, inclusief een routebeschrijving voor een mooi ritje van ongeveer een halfuur.

Na de enerverende fietstocht konden alle werknemers een kijkje nemen bij de fietspromotiemarkt waar Slim Reizen Stedendriehoek informatie gaf over mobiliteit en vitaliteit. De werknemers die meededen aan de fietstocht waren allemaal enthousiast, met name over het gemak en de snelheid van de e-bike: “Geen gezweet, maar wel actief bezig zijn.” Een enkeling was al vertrouwd met de e-bike en had weinig aanmoediging nodig: “Ik heb er al één! Het is zeker de investering waard geweest.” Hopelijk kiezen de medewerkers van de GGD NOG nog vaker voor een e-bike na deze positieve ervaring. 

Contact

Voor al uw vragen over slim en schoon reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim en Schoon Reizen

Slim en Schoon Reizen is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden