FlixBus Apeldoorn

07-12-15

Voortaan goedkoop en snel van station Apeldoorn naar hartje centrum Groningen. Niet alleen in prijs, maar ook in tijd is het voordeliger om de FlixBus in plaats van de trein te pakken. Een prettige rechtstreekse verbinding tegen een prijs die ook nog concurreert met de spoorlijnen, aldus de Stentor.

Ben Mouw roemt namens reizigersorganisatie Rocov Gelderland het initiatief van FlixBus. ,,Een nieuwe manier voor reizen waar vast een markt voor is'', zegt Mouw. ,,Al blijft het een voorziening voor momenten waarop je de tijd wat aan jezelf hebt. Een trein kan vertraging oplopen, maar met de bus loop je het risico in een file te belanden. Zeker op lange trajecten. Maar FlixBus heeft niet voor niets zoveel succes in Duitsland. Het heeft alles met de prijs-kwaliteitverhouding te maken.''

Lees hier het hele artikel.

flexbus

Contact

Voor al uw vragen over slim reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim Reizen Stedendriehoek

Slim Reizen Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden