Doe ook mee met de Nationale Fiets Telweek 2017!

06-09-17

Doe ook mee aan het grootste fietsonderzoek van Nederland: de Nationale Fiets Telweek 2017. 

18 tot en met 24 september 2017 is de derde editie van de Fiets Telweek. Hét jaarlijkse nationale fietsonderzoek dat zoveel mogelijk ritten registreert. Doe mee en maak ook nog eens kans op een fiets, regenjas of fietscomputer!

Met een app wordt je snelheid, het tijdstip, met hoeveel tegelijk en waar de knelpunten zijn gemeten. Ook kan het dit jaar zo zijn dat een aantal vragen worden gesteld over je rit; zo kan je nog meer laten weten! Want hoe meer informatie over alle fietsritten, hoe beter fietspaden kunnen worden verbeterd. Ook in de Cleantech Regio!

Ook dit jaar maak je kans op gave prijzen. Zoals één van de 50 gave Rains-jassen (blauw of roze), een Batavus Bryte E-go of één van de 5 Garmin-fietscomputers. Dus download snel de Fiets Tel-app via de Apple Store of Google Play.

Maak van Nederland een fijner fietsland. Attendeer je collega’s op de Fietstel-app en tel mee. Meer weten? Ga naar www.fietstelweek.nl

Afbeelding Fietstelweek

 

Contact

Voor al uw vragen over slim en schoon reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim en Schoon Reizen

Slim en Schoon Reizen is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden