Heel Deventer fietst

11-10-16

Heel Deventer fietst tijdens de Deventer Fietsweek van 22 tot en met 28 oktober. De fietsweek is de start van het project ‘365 dagen fietsen’, waarbij Deventer – samen met andere steden in de provincie – Overijssel wil laten doorgroeien tot de bakermat van het fietsen. De doelstelling is duidelijk: jong en oud op recreatieve en sportieve wijze verbinden door de fiets.

Werkgevers en inwoners, jong en oud; voor elke doelgroep is er wel een activiteit op maat. Zo bezoeken Sportbedrijf Deventer en het promoteam van Slim & Snel werkgevers om hun medewerkers te verleiden voortaan met de fiets naar het werk te komen. Maar ook zijn er bijvoorbeeld wielrenclinics voor jongeren en een ladies ride op verschillende niveaus. Naast de start van de Fietsweek van Deventer zal op 22 oktober ook de Immer Weiter brug worden geopend. De brug is vernoemd naar de Immer Weiter fietsclub die 145 jaar geleden is ontstaan in Deventer en bij de oprichting de eerste fietsclub van Nederland was.

Wil je dat we jouw organisatie bezoeken om de Slim & Snel campagne te promoten? Meld je snel aan via fietsweek@sportbedrijfdeventer.nl (vol = vol). Meer weten over de Fietsweek? Kijk op www.fietsweekdeventer.nl

Contact

Voor al uw vragen over slim reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim Reizen Stedendriehoek

Slim Reizen Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden