Korting op e-bike - doe mee!

01-08-15

Veel mensen gebruiken al een elektrische fiets. En de mogelijkheden voor elektrisch fietsen nemen verder toe!. Met high speed e-bikes zijn langere afstanden te overbruggen. En voor wie veel bagage moet vervoeren is er de elektrische bakfiets, in alle soorten en maten. Steeds meer reizigers ontdekken ook de combinatie van trein en (elektrische) vouwfiets. De Fietsactie Samen Schakelen wil deze en andere nieuwe toepassingen voor het voetlicht brengen. Onze kortingsacties zijn dan ook specifiek hierop gericht.

Wilt u minstens 2 dagen in de week overstappen van de auto op de fiets? En is uw werklocatie in de regio Stedendriehoek? Dan kunt u € 150 tot € 475 van de aanschafprijs terugbetaald krijgen door Slim Reizen Stedendriehoek, tot maximaal 50% van het aanschafbedrag. De Fietsactie Samen Schakelen loopt tot en met 30 december 2015.

Bekijk welke kortingsbedragen er mogelijk zijn, wat de voorwaarden voor deelname zijn en hoe u zich voor deze actie aanmeldt.

 

Ebike

Contact

Voor al uw vragen over slim reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim Reizen Stedendriehoek

Slim Reizen Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden