Nieuwe OV-fietsbox geopend in Deventer

18-03-15

Bij de kruising Raalterweg/Boerhaavelaan in het oosten van de stad komen twee buslijnen uit het noorden en noordoosten Deventer binnen. Vooral reizigers uit de richting Raalte, Wesepe en Heeten kunnen van de nieuwe stalling profiteren: de voorziening ligt op steenworp van onder meer het Deventer ziekenhuis, diverse zorgcentra en scholen.

Abonnement
De OV-fietsvoorziening verlicht de verkeersdrukte en parkeeroverlast in, door en naar het centrum van de stad. Reizigers kunnen van de OV-fiets gebruikmaken met een abonnement op OV-fiets. Dat is online af te sluiten en te koppelen aan een ov-chipkaart. Een abonnement kost € 10 per jaar. De ov-chipkaart is nodig om de nieuwe OV-fietsbox te openen en een fiets te kiezen. De huur van een OV-fiets kost € 3,15 per dag.

Beter Benutten
Het project is mogelijk gemaakt met bijdragen van het Rijksprogramma Beter Benutten, de Provincie Overijssel en de gemeente Deventer.

Contact

Voor al uw vragen over slim reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim Reizen Stedendriehoek

Slim Reizen Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden