Ook parkeerdek Julianatoren optie bij parkeerproblemen Apeldoorn-West

14-01-16

De Apeldoornse gemeenteraad heeft nog geen idee wat de beste manier is om de verkeers- en parkeerproblematiek in Apeldoorn-West terug te dringen. Ook een extra parkeerdek bouwen bovenop de parkeerplaats van de Julianatoren aan de J.C. Wilslaan is een reële optie.

Dat bleek donderdagavond tijdens de politieke markt, waar de raad inging op de twee oplossingen waarmee burgemeester en wethouders het probleem de komende pakweg vijftien jaar willen indammen. Zij willen twee overbodige velden van AGOVV structureel in gebruik nemen als overloopparkeerplaats; of anders een parkeerdek bouwen bovenop de huidige hoofdparkeerplaats van het apenpark.

De raad wil echter dat wethouder Johan Kruithof meer informatie geeft over de effecten van alle oplossingen die tot nog toe zijn bestudeerd.

Bron: de Stentor

P

Contact

Voor al uw vragen over slim reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim Reizen Stedendriehoek

Slim Reizen Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden