Ook regio Zwolle-Kampen stapt over van auto naar fiets

07-09-16

Beter Benutten Zwolle Kampen is gestart met de fietsstimuleringscampagne SpitsFietsen. Werkgevers uit de regio Zwolle Kampen en de bestuurders van Beter Benutten Zwolle Kampen gaven 5 september jl. bij Zalsman in Zwolle de feestelijke start. SpitsFietsen is voor medewerkers uit de regio die bereid zijn om tijdens de spits over te stappen van auto naar fiets. De actie loopt van 1 september 2016 tot 1 maart 2017.

Slimme mobiliteit
“Spitsfietsen is een mooi voorbeeld waarbij we samen met onderwijs, onderzoek, ondernemers en overheid komen tot nieuwe vormen van slimme mobiliteit die aansluiten bij de wensen van de gebruiker”, vindt gedeputeerde Bert Boerman.

Beloning
Voor elke gemaakte fietsrit in de spits ontvangt de deelnemer een beloning. De beloning is hoger naarmate de fietsafstand groter is. Tot maar liefst €300 kan men op deze manier bij elkaar sparen! De SpitsFietsen app registreert de fietsritten en houdt het gespaarde saldo bij.

Vitaal
Zalsman, de organisatie die onlangs ook werd uitgeroepen tot ‘Het meest vitale bedrijf van Overijssel 2016’ heeft de actie ook bij haar medewerkers onder de aandacht gebracht. Directeur Remco Reinink “Spitsfietsen is een fantastisch initiatief. Het stimuleert écht! En naast de spits vermijden en een beloning voor je dagelijkse fietsrit, word je ook nog eens vitaler, hoe mooi is dat!”

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de site www.spitsfietsen.nl. De actie loopt tot 1 maart 2017. Met de actie wil Beter Benutten Zwolle Kampen meer mensen de voordelen van fietsen laten ervaren: gezondheid, geen files, geen gezoek naar een parkeerplek en kostenbesparing. Dit kan deelnemers stimuleren om, ook na de actie, vaker de fiets te pakken.

Meer informatie over de actie is te vinden op: www.spitsfietsen.nl of neem contact op met info@spitsfietsen.nl

Contact

Voor al uw vragen over slim reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

 

Voor al uw vragen over Slim & Snel kunt u contact opnemen met de helpdesk:

076 - 513 66 74 / slimensnel@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Fiets en spaar tot € 190!

Header Nieuw

Fiets naar het werk en spaar voor
mooie kortingen!

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim Reizen Stedendriehoek

Slim Reizen Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden