Repairhouse vervangt de bestelauto door een fietskoerier

25-10-17

Fietskoeriersdiensten zijn snel in opkomst. Zo maakt ook Repairhouse in Zutphen sinds dit jaar gebruik van Zoef Fietskoerier. Zij bezorgen binnen de gemeente Zutphen alles wat in een fietskar past, van documenten tot grote pakketten, tegen een voordelig tarief.

Fietskoerierdiensten in opkomst
De toenemende populariteit van fietskoerierdiensten is niet zo gek, omdat deze manier van bezorgen voordelig, milieuvriendelijk en snel is. Bovendien worden er op deze manier bestelauto’s van de weg gehouden, wat goed is voor de bereikbaarheid en leefbaarheid van de stad en onze regio. Ook Repairhouse heeft zijn bestelauto vervangen door de fietskoerier. Dit sluit goed aan bij de duurzame identiteit van Repairhouse. Vincent Elings, bedrijfsleider van Repairhouse Zutphen, zegt hierover: “Onze doelstelling is zo veel mogelijk telefoons, tablets, computers en laptops te repareren. Hoe meer apparaten er gerepareerd worden, des te beter dit is voor het milieu en des te meer tevreden klanten we hebben.”

Waarom de fietskoerier?
De beweegredenen van Repairhouse om over te stappen op Zoef Fietskoerier hebben niet enkel met het milieu te maken. De fietskoerier kan grotendeels alles bereiken wat en het kost ook nog eens minder tijd. De enkele keer dat een pakket verder dan de gemeente Zutphen moet, wordt deze te voet afgeleverd bij het dichtstbijzijnde punt van PostNL.
De fietskoerier is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor de bestelauto, dat voor minder drukte op de weg en schonere lucht in de binnenstad zorgt. Repairhouse is erg tevreden en de regio mag tevreden zijn met Repairhouse! Benieuwd naar wat Repairhouse allemaal doet? www.repairhouse.nl. Meer weten over Zoef Fietskoerier? www.zoef-fietskoerier.nl

Zoef Fietskoerier

Contact

Voor al uw vragen over slim en schoon reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim en Schoon Reizen

Slim en Schoon Reizen is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden