Slim & Snel fietsen voor Serious Request 2017 (actie gesloten)

27-09-17

De aanmeldingsperiode van Slim & Snel en de inzamelinsperiode van Serious Request 2017 zijn gesloten.

Fris en fit aankomen op het werk, besparen op autokosten en ook nog eens sparen voor Serious Request Apeldoorn 2017: dat kan nu met de Slim & Snel fietsapp. Vanaf 1 oktober kunnen deelnemers die in de spits de auto laten staan en de fiets pakken, tot €1,50 per dag bij elkaar fietsen voor het goede doel. Huidige Slim & Snel fietsers kunnen ook hun bijdrage overmaken door dit in de app aan te geven. 

Alle deelnemers aan Slim & Snel krijgen een eigen coaching-app voor dat extra duwtje in de rug. Deze slimme app registreert alle ritten, minuten en kilometers en stimuleert zo om door te gaan. Deelnemers fietsen steeds naar een nieuw level en ontvangen extra punten bij elke mijlpaal. Daarnaast kunnen deelnemers punten verzilveren voor cadeaus in de webshop of kansen in de loterij. Een extra stimulans om de fiets te pakken!

Wat is Serious Request?
Van 18 tot en met 24 december 2017 staat het Glazen Huis van 3FM Serious Request in Apeldoorn. Via allerlei lokale en nationale initiatieven wordt er een mooi bedrag gespaard voor het Rode Kruis. Dit jaar staat Serious Request in het teken van de stille ramp. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis. 

Voordelen van op de fiets stappen
Naast het steunen van dit goede doel heeft het fietsen naar het werk nog meer voordelen. Voor werknemer én werkgever! Regelmatig 30 minuten fietsen maakt slimmer, gezonder en succesvoller. Het verhoogt de productiviteit, vermindert stress en zorgt voor minder ziekteverzuim.

Kijk voor meer informatie en schrijf je in op www.slimensnel.nl


Slim En Snel Visual

Contact

Voor al uw vragen over slim en schoon reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim en Schoon Reizen

Slim en Schoon Reizen is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden