Acties van Slim Reizen Stedendriehoek

Leuke, slimme acties. Voor jou, van Slim en Schoon Reizen.

 

Slimme apps, snel naar je bestemming

Slimme mobilisten gebruiken gadgets, tools en apps om op tijd en op een efficiënte manier op hun plaats van bestemming te komen. De smartphone of tablet speelt daarbij een grote rol. Slim reizen stedendriehoek zet de handige apps op een rij. 

Deelauto's

Heb je slechts af en toe een auto nodig? Dan kan gedeeld autogebruik een slimme oplossing zijn. Gedeeld autogebruik komt erop neer dat jij of je werkgever een abonnement neemt bij een commerciële aanbieder (Greenwheels) of huurt van een particulier (MyWheels en SnappCar). Er zijn veel verhuurlocaties, dus er is altijd een autoin de buurt te vinden. Huren kan zeven dagen per week, 24 uur per dag via de website of telefonisch. Het voordeel van autodaten is dat je alleen voor de auto betaalt wanneer je hem gebruikt. Je bespaart op autobezit, parkeerruimte, parkeerkosten, autogebruik en auto-onderhoud. Kijk op www.deelauto.nl voor meer informatie over deelauto's.

Nog meer acties?

Wil je in de toekomst op de hoogte blijven van kortingsacties en andere acties? Geef jezelf dan op voor de nieuwsbrief van Slim Reizen Stedendriehoek

Contact

Voor al uw vragen over slim en schoon reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim en Schoon Reizen

Slim en Schoon Reizen is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden