Acties van Slim Reizen Stedendriehoek

Leuke, slimme acties. Voor jou, van Slim Reizen Stedendriehoek.

 

Campagne SLIM & SNEL

Laat de auto staan en pak de fiets naar je werk! Dat is het doel van de campagne Slim & Snel. Fietsers zijn betere planners, hebben minder ziekteverzuim en hebben minder negatieve emoties.

Door middel van de Slim & Snel coaching-app krijgen de deelnemers een extra duwtje in de rug. Deze slimme app registreert de ritten, gefietste minuten en kilometers en stimuleert de gebruiker om door te gaan. Ook kun je per rit punten sparen die ingeleverd kunnen worden in de speciale webshop.

Stap je over van de auto naar de fiets? Dan kun je zelfs geld bij elkaar sparen! Het bij elkaar gespaarde bedrag kan oplopen tot wel €190!

Kijk voor meer informatie en de spelregels op de website van Slim & Snel!

Slimme apps, snel naar je bestemming

Slimme mobilisten gebruiken gadgets, tools en apps om op tijd en op een efficiënte manier op hun plaats van bestemming te komen. De smartphone of tablet speelt daarbij een grote rol. Slim reizen stedendriehoek zet de handige apps op een rij. 

Deelauto's

Heb je slechts af en toe een auto nodig? Dan kan gedeeld autogebruik een slimme oplossing zijn. Gedeeld autogebruik komt erop neer dat jij of je werkgever een abonnement neemt bij een commerciële aanbieder (Greenwheels) of huurt van een particulier (MyWheels en SnappCar). Er zijn veel verhuurlocaties, dus er is altijd een autoin de buurt te vinden. Huren kan zeven dagen per week, 24 uur per dag via de website of telefonisch. Het voordeel van autodaten is dat je alleen voor de auto betaalt wanneer je hem gebruikt. Je bespaart op autobezit, parkeerruimte, parkeerkosten, autogebruik en auto-onderhoud. Kijk op www.deelauto.nl voor meer informatie over deelauto's.

Nog meer acties?

Wil je in de toekomst op de hoogte blijven van kortingsacties en andere acties? Geef jezelf dan op voor de nieuwsbrief van Slim Reizen Stedendriehoek

Fiets ook mee voor serious request

Fietst u ook mee voor het goede doel van Serious Request in 2017? Slim Reizen Stedendriehoek start hiervoor binnenkort een actie.

Ambassadeurs gezocht! Wil uw organisatie al fietsend ambassadeur zijn voor Serious Request? Meld uw bedrijf aan via onderstaand formulier. 

Geef ook aan of u individueel of als ambassadeur met uw organisatie meefietst voor Serious Request. 

Contact

Voor al uw vragen over slim reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

 

Voor al uw vragen over Slim & Snel kunt u contact opnemen met de helpdesk:

076 - 513 66 74 / slimensnel@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Fiets en verdien tot €1,50 per dag!

Header Nieuw

Fiets naar het werk en spaar voor
mooie kortingen!

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim Reizen Stedendriehoek

Slim Reizen Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden