E-bike uitprobeeractie gesloten

De e-bike uitprobeeractie is afgelopen. Ruim 70 mensen probeerden in juli en augustus twee weken een e-bike uit. Slim en Schoon Reizen leende de e-bikes uit omdat de Oude IJsselbrug in Zutphen was afgesloten voor auto’s. Fietsen over de brug kon wel.

De actie leverde ons vele enthousiaste reacties op:

  • Tamara: “Ik heb deze weken elke dag naar het werk gefietst. Het geeft me een gezond gevoel en is ontspannend. De Slim&Snel-app stimuleert ook enorm en werkt heel prettig op de achtergrond. Ben echt trots op mezelf: ik heb ruim 250 kilometer gefietst!
  • Gertie: “Ik arriveerde fris en fruitig op mijn werk. Niet bezweet! Oké, een klein beetje dan. Maar mijn conditie was dan ook echt wel donkerrood. Eigenlijk kost het helemaal niet zo veel extra tijd. Met de auto ben ik ook al snel een halfuur onderweg naar het werk. Ga ik een e-bike aanschaffen? Ja, graag! Zo is er weer een klein beetje uitstoot minder in onze fraaie regio.” Gerties's hele verhaal lees je hier.

 

 

 

 

Contact

Voor al uw vragen over slim en schoon reizen en werken kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsregisseur:

Oscar Roelofs 06 - 524 42 112 / oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Veiliger fietsen in de regio

30199845113 A4cf709bbd Z

We gaan drie fietsroutes verbeteren in onze regio.

Lees verder

Beter Benutten

Beter Benutten

Regio Stedendriehoek neemt sinds 2014 deel in het landelijke programma Beter Benutten. In dit programma werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio's over weg, water en spoor te verbeteren.
Lees verder

Over Slim en Schoon Reizen

Slim en Schoon Reizen is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen de Cleantechregio.

Logos Website Nieuwe Versie Cleantech

Wegwerkzaamheden